Beauty Cav

×
Beauty Cav

Beauty Cav

Vet weg zonder snijden
Niet-invasieve technologie

Vandaag kunnen we verrassende resultaten bekomen dankzij de BEAUTYcav, die gebruik maakt van laag frequente ultrasone golven, een niet-invasieve technologie, die vetten vloeibaar maakt, sinaasappelhuid verbetert, lokale cellulitis oplost en zo het silhouet in een zeer korte tijd hertekent.

Wat gebeurt er met ons organisme?
De laag frequente ultrasonen veroorzaken het continue ontstaan van gasvormige microbubbels in de interstitiële vloeistof van het vetweefsel waarvan hun grootte blijft toenemen. Wanneer ze hun kritieke grootte bereikt hebben; imploderen waarbij een microjet aan energie vrijgegeven wordt.
De vrijgekomen energie bij deze implosie bevordert de afbraak van het vetcelwand, waardoor de triglyceriden vrijkomen en de vetophopingen gescheiden worden.
De vetcellen en vetophopingen worden dus vloeibaar en verlaten het lichaam op een natuurlijke wijze dankzij ons lymfatisch systeem en onze bloedcirculatie naar de nieren en de lever.

Niet invasieve technologie verwezenlijkt het droomlichaam
Dankzij deze vooruitstrevende technologie kan uw klant haar ideaal lichaam verwezenlijken. Een effectief resultaat na de behandeling vermindert de lokale vetophoping en cellulitis.
De behandeling is aangenaam, doeltreffend, pijnloos en zonder chirurgische interventie dus ook geen littekens nadien. Daarenboven kan u gewoon elke activiteit verder zetten na de behandeling.

Welke zones kunnen behandeld worden?
Armen, buikzone, knieën, heup, benen, rug, billen.

Resultaten
Na 4 behandelingen
Beauty Cav resultaat

Beauty Cav resultaat