Energist

×
Energist

Energist: The science of beauty

Geavanceerd
Grensverleggend
Wetenschappelijk bewezen techniek
www.energist-international.com

Naarmate de jaren vorderen; veroudert onze huid onder meer door de UV-straling van de zon en door de afnemende aanmaak van collageen.
Als gevolg hiervan zien we dat de huid haar elasticiteit verliest, rimpels verschijnen en rode bloedvaatjes en pigmentvlekken de huid ontsieren. Toch willen we graag zo lang mogelijk een gezonde en jeugdige uitstraling behouden.
De lichtflitstherapie van Energist zal u weer een frissere en jongere uitstraling geven.

Hoe werkt de huidverbetering van Energist?

Energist huidverbetering

De veilige, intense lichtenergie van Energist wordt in de huid omgezet in warmte-energie.
Dat geeft een prikkel aan de huidcellen, aan de zogenaamde fibroblasten, die als reactie nieuw collageen en elastine aanmaken.

De behandeling geeft excellente resultaten op gelaat, hals, decolleté en handen.
Door de aanmaak van nieuw collageen vervagen rimpels en de huid wordt voller en steviger.
Ook kleine huidverkleuringen en verwijde bloedvaatjes op het gelaat, hals, decolleté en benen zullen weer verminderen of verdwijnen met de Energist-behandelingen.
Resultaten zijn reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn gemiddeld 3 à 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Wat maakt Energist-Ultra de KEIZER van de lichttechnologie?
Door het unieke VPL™-systeem bevat elke flits een reeks van micropulsen waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieke noden van de huid.
Zo kan er met hoge energie worden gewerkt zonder gevaar. Een huidverbeterende behandeling met Energist is absoluut veilig en een weldaad voor elke huid.

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?
Het is zeer belangrijk dat de huid niet zongebruind is voor en tijdens de behandelingen met de Energist, zoniet zal het licht door het pigment van de huid worden geabsorbeerd, waardoor de behandeling onaangenaam wordt en veel minder effectief. Tevens ontstaat dan de kans op bijwerkingen.
Het is aan te raden een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken tot enkele weken na de behandeling.

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is niet pijnlijk. Meestal wordt niet meer dan een lichte prikkeling gevoeld, gevolgd door een warmtegevoel dat enkele minuten aanhoudt.

Wat kan men verwachten?
Aan het eind van het behandelprogramma zal uw huid elastischer en gladder zijn en er frisser en egaler uitzien.