Energist

×
energist permanente ontharing

Energist

Geavanceerd
Grensverleggend
Wetenschappelijk bewezen techniek

Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en aangenamer dan ooit! Het meest innoverende, gepatenteerde VPL™-systeem van de Energist-Ultra is de meest efficiënte, veilige, snelle en aangename permanente ontharingsmethode.
Tal van dermatologische rapporten bewijzen dat de Energist-Ultra met zijn uniek VPLIM-systeem succesvol blijkt te zijn waar conventionele systemen falen.

Hoe werkt de Energist-Ultra?
De Energist-Ultra werkt met gepulseerd licht: geconcentreerd licht wordt op de huid afgegeven en wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in de haren. Daarop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren in de groeifase voorgoed vernietigt. Na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen.

De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikinilijn, rug, borst en buik.

Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling. Voor permanente ontharing zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 4 à 8 sessies. Het interval tussen de sessies dient te worden aangepast aan de beharingslocatie en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 4 en 12 weken.

Wat maakt de Energist-Ultra de keizer van de lichttechnologie?
Dankzij het unieke VPL™-systeem bevat elke flits een reeks micropulsen waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieke noden van uw haar en huid. Zo kan er méér energie naar het haar worden gebracht zonder daarbij het omringende weefsel te verhitten. Daardoor kunnen ook dunne haren en haren met weinig pigment effectief worden behandeld.
Behandeling op maat geeft een beter en sneller resultaat!

Kunnen alle haar- en huidskleuren worden behandeld?
Haren dienen pigment (kleur) te bevatten en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, verwijdert de Energist-Ultra ook haren met maar een klein beetje pigment.
Dankzij het unieke VPL™-systeem kunnen veel meer huidtypes succesvol worden behandeld dan met de traditionele systemen, van blank tot van nature heel bruin (tot en met Indische en Afrikaanse types).

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?
Het is belangrijk om vanaf minstens 4 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of met hars. Scheren of knippen mag wel. Ook dient de zon en de zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken vóór elke behandeling tot een week na elke behandeling, of u moet een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken.

Hoeveel kost een behandeling?
De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt vastgesteld tijdens een gratis intakegesprek. Behandeling met Energist biedt u tal van voordelen: al uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum van tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent samen met een grote tijdsbesparing!
Bovendien is de Energist-behandeling comfortabel en risicovrij!

  • Efficiënt
  • Snel
  • Veilig
  • Blijvend
  • Comfortabel
  • Voordelig

Voor en na behandeling
Energist resultaat

Gebied: oksel
Aangeleverd door: Energist