Hayoun

×
Hayoun gelaatsverzorging

Hayoun: de succesvolle methode tegen puistjes

Hayoun logo

Hoe ontstaan huidproblemen?
Iedereen kent wel de huidproblemen die zich tijdens de puberteit voordoen. Door een hormonale verandering (mannelijke hormonen, de zogenaamde androgenen, worden gevormd) wordt de talgklier vergroot en geactiveerd, met als gevolg een vette glimmende, onreine huid. Doorgaans normaliseert het huidbeeld zich na de puberteit weer. Bij ernstige onzuiverheden van de huid blijven echter levenslang littekens achter.

Daarom is het verstandig vroegtijdig met de juiste verzorging van de huid te beginnen om zo de vorming van littekens te voorkomen. Huidproblemen, mee-eters en puistjes zijn echter niet alleen een puberteitsverschijnsel. Miljoenen mensen hebben ook na de puberteit nog duidelijk zichtbare huidproblemen. Daarbij spelen tal van factoren een rol.

Erfelijkheid is een van de belangrijkste factoren, want de grootte en de activiteit van de talgklieren liggen in onze genen opgeslagen. Als de ouders huidproblemen hebben, dan zullen die vroeg of laat ook bij hun kinderen optreden. Andere oorzaken zijn verstoppingen van de talgklieropeningen door verhoorning (verhoogde aanmaak van hoorncellen) waardoor hoornpropjes en mee-eters worden gevormd.
Kiemen leiden in de follikels tot uitwendig zichtbare builtjes en tot ettervorming. De zwarte kleur van het propje is geen vuil zoals in het algemeen wordt verondersteld, maar ontstaat door een chemisch veranderingsproces van de hoornschubben en de talg.

Hoe werkt de HAYOUN-methode?
Veel onderzoek heeft uitgewezen dat een uitwendige behandeling alleen, in het bijzonder bij ernstige huidonzuiverheden, maar voor korte tijd een verbetering laat zien. Want de eigenlijke oorzaak wordt in dit geval niet bestreden. HAYOUN heeft gedurende vele jaren van research de succesvolle 7 componentenmethode tegen huidonzuiverheden ontwikkeld die effectief van twee kanten werkt: van binnen en van buiten.

De 7 componenten zijn:

Hayoun componenten

  • 5 op elkaar afgestemde speciale producten voor effectieve huidverzorging en dieptereiniging bij u thuis. Onzuiverheden van de huid worden behandeld en de vorming van littekens wordt zodoende voorkomen.
  • Het deskundig advies en de intensieve behandeling in de salon door uw schoonheidsspecialiste die u bij al uw vragen de noodzakelijke ondersteuning geeft.
  • Het voedingsplan. Dat speelt bij de HAYOUN-methode een doorslaggevende rol, want pas door de juiste voeding zal de talgproductie verminderen bij wie aanleg heeft voor huidonzuiverheden. Daarmee wordt het ontstaan van puistjes van binnenuit behandeld en duurzaam vermeden.

Alleen gebruik van alle componenten garandeert u duidelijk zichtbaar en langdurig succes. De HAYOUN-methode is in de vorm van een kuur toe te passen. Na de eerste behandelingsfase treden reeds duidelijke verbeteringen van de huidstructuur op.

DE Hayoun-methode HEEFT ONS GEHOLPEN!
Hayoun heeft met zijn succesvolle huidverzorging in meer dan 40 jaar over de hele wereld mensen met zelfs ernstige huidonzuiverheden weer plezier in het leven gegeven.

Michael M uit D.:
"Ik kan me al helemaal niet meer voorstellen dat ik een half jaar geleden nog gebukt ging onder huidonzuiverheden en puistjes. Uiteraard heb ik al van tevoren veel producten getest, maar de Hayoun-methode heeft me pas echt geholpen."

Suzanne B. uit K.:
"Het deskundig advies en de behandeling door de schoonheidsspecialiste waren voor mij een grote steun. In m'n eentje had ik de kuur gegarandeerd niet volgehouden. Gewoon fantastisch vond ik ook die foto's. Zo kon je iedere verbetering mooi zien."

Heide G. uit M.:
"Ik heb ook van tevoren enkele producten geprobeerd. Maar niets heeft echt geholpen. De Hayoun-methode met het voedingsplan heeft mij laten zien dat mijn huid destijds een afspiegeling was van de foute voedingsgewoontes die ik erop nahield."