HYDROGENPEEL

×
HYDROGENPEEL

HYDROGENPEEL

Waterstof is het kleinste en lichtste element in de natuur, dat dankzij zijn lage massa diep in de huidstructuren kan doordringen, tot op celniveau. 

De belangrijkste werking van actieve waterstof is het selectief neutraliseren van vrije radicalen, wat het verouderingsproces vertraagt.

Paradoxaal genoeg betekent de kracht waarmee vrije hydroxylradicalen cellen kunnen beschadigen, dat ze zich gemakkelijk aan andere moleculen kunnen binden. 

Sommige vrije zuurstofradicalen hebben een onstabiele structuur die hen energie geeft om cellen te vernietigen. De ongebruikelijke eigenschappen van actieve waterstof zijn dat wanneer ze in cellen worden geïntroduceerd,

de moleculen zich combineren met de meest reactieve en de meest schadelijke vrije radicalen. Door een simpele reactie worden vrije zuurstofradicalen omgezet in watermoleculen. Zo remt waterstof de schadelijke effecten van vrije radicalen, wat resulteert in het stoppen van huidverouderingsprocessen op cellulair niveau.

Behandeling indicaties:
anti-aging huid (neutralisatie van vrije radicalen, versteviging en verjonging van de huid)
huidproblemen (bijv. acne, mee-eters, verhoogde talgproductie, couperosehuid)
diepe reiniging en verfrissing van de huid vermindering van rimpels rond de ogen, wallen
regeneratie van de huid die is blootgesteld aan vervuiling in de stedelijke lucht
verwijderen van donkere kringen onder de ogen

1

Waterstof 5D

De HYDROGEN 5D module maakt gebruik van beide behandelkoppen, dit meest uitgebreide programma is opgedeeld in 5 stappen:

Hydrogen Peel - diepe waterstofpeeling en vermindering van vrije radicalen.
Hyperemie (hyperemie) is de oververhitting van de huid en stimulatie van de microcirculatie, wat resulteert in de expansie van bloedvaten, oxygenatie en voeding van huidcellen.
Cold Aqua Therapy - verkoelt en kalmeert de huid, maakt de bloedvaten flexibeler en verhoogt de elasticiteit van de huid.
Bio Lift MCT - microstroommassage die huidspanning en elasticiteit veroorzaakt.
Senso Membrana - levert actieve ingrediënten en houdt ze in de huid met behulp van stromingen.

Het Bio Lift MCT programma is gebaseerd op de werking van McT microstromen. Door het gebruik van een specifiek type microstroom heeft de behandeling een liftend effect op de huid. McT-microstromen, dwz elektrische impulsen van zeer lage intensiteit. Het effect van zo'n kleine stroom op het zenuwstelsel heeft het karakter van subliminale prikkels, dwz het leidt niet tot zenuwstimulatie zoals bij klassieke elektrostimulatie. Deze behandeling versnelt de regeneratieprocessen van beschadigde en inelastische celmembranen, zodat ze hun vroegere stevigheid, compactheid en elasticiteit terugkrijgen. Dit komt door de versnelling van het cellulaire metabolisme en een snellere bloedcirculatie. Dit type microstroom stimuleert actief de wederopbouw van collageen- en elastinevezels, maakt de huid glad en verhoogt de contractiliteit van spiervezels.