Kleuranalyse, make up en nagelverzorging

×
kleurenanalyse, Lookx Make up en Soploisch

Kleuranalyse

Bekom een totale harmonie tussen je huidskleur, u haarkleur, u make up en u accesoires.

Om de kleuren te onderscheiden hebben we warme en koude tinten. Warme tinten hebben een gele ondertoon, koude tinten hebben een blauwe ondertoon. De warme tinten kunnen we dan nog onderverdelen in zachte kleuren, het herfsttype, en in felle kleuren, het lentetype.
Ook de koele kleuren kunnen worden onderverdeeld: een zacht palet voor het zomertype en een fel, donker palet voor het wintertype.

Als u de juiste kleuren draagt, komen uw ogen en huidkleur in evenwicht, wat u een gezonde uitstraling geeft.

Het is interessant om te weten welke unieke kleuren het best passen bij je huid, je haar en de ogen. In een kleuranalyse wordt juist hiernaar een onderzoek gedaan met behulp van gekleurde doeken en/of kleurkragen.

Bij het toepassen van de juiste kleuren heb je minder make-up nodig. Goede kleuren ondersteunen namelijk je natuurlijke teint en zorgen ervoor dat je er fris uitziet. Je ogen krijgen meer uitdrukking. Een minder geschikte kleur kan ervoor zorgen dat je er vaal uit gaat zien, terwijl de juiste kleuren je verschijning doen stralen.

LOOkX make-up

LOOkX is niet het zoveelste make-up merk op de markt. Het is een zeer aantrekkelijke moderne make-up lijn, waarbij verzorging (Caring) van de huid met natuurlijke en huidvriendelijke formules voorop staat.

Voordelen

Natuurlijke en verzorgende ingrediënten (hydrating, protecting, pre anti-ageing, anti-ageing) 

Longlasting effect op de huid
Huidvriendelijk en zeer gemakkelijk in gebruik
Up to date kleuren, passend bij het Fashion seizoen
Tijdloos design
Exclusieve look en kwaliteit voor een goede prijs

Geen dikke, onnatuurlijke foundations die de huid verstoppen, geen mascara's die de ogen irriteren, maar producten die het dagelijkse verzorgingsritueel een extra boost geven. Wie wil dat nu niet ?

LOOkX make-up werkt met een magneetsysteem: je koopt een lege trendbox en vult deze met de kleuren die je wenst. De trendbox bevat een spiegeltje en een applicator en heeft plaats voor drie kleuren eyeshadow.

 

LOOkx:
Geïnspireerd op de Italiaanse seizoenstrends , LOOkX heeft twee nieuwe seizoenstrends per jaar.

 

SOPOLISCH:.semi permanente ngellak die de gezondheid van de nagel behoud.

Dit spitsvondig solventvrije peel-off systeem is de eerste semi- permanente nagellak die de gezondheid en vitaliteit van je natuurlijke nagels volledig respecteert, zonder ze zelfs maar aan te raken... 
Door het aanbrengen van een transparante beschermlaag, wordt het contact met je natuurlijke nagel vermeden: een unicum! 
De Vital Nailskin verlengt het dragen van alle Sopolish kleuren tot meer dan twee weken, en biedt bovendien een snelle, veilige en eenvoudige peel-off verwijdering door de klant thuis. Gedaan met afweken in solventen! 

Dit is de ideale, nagelvriendelijke oplossing voor elk nageltype, zelfs voor de meest droge, fragiele en vette nagels.