Omnilux Led

×
Omnilux Led

Omnilux Led

Een jeugdige uitstraling en een algemeen gevoel van welzijn dankzij de revolutionaire LED-lichttherapie van Omnilux Revive.

Wat is Omnilux Revive?
Omnilux Revive is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED-licht. Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek.

Hoe werkt Omnilux Revive?
Het energetisch licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie).
De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken.
Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Het resultaat
Omnilux Led resultaat

  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen.
  • De vochtbalans verbetert.
  • Couperose en pigmentvlekken verzachten.
  • De poriën verkleinen.
  • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond.
  • De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg.
  • Zorgt voor een snelle genezing van wonden en littekens

De behandeling
De behandeling duurt ongeveer 35 minuten, waarbij het licht gedurende 20 minuten op de huid wordt geplaatst. Uw therapeut zal u adviseren omtrent de combinatiemogelijkheden en het aantal behandelingen die voor u geschikt zijn. Meestal bestaat een kuur uit 9 behandelingen, gespreid over 3 à 4 weken.

Is het veilig?
De wetenschappelijke ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA- of UVB-licht. De lichtbron van Omnilux wordt reeds meer dan 15 jaar gebruikt in de dermatologie en oncologie voor de behandeling van tal van huidproblemen.
Inmiddels werd het systeem verder ontwikkeld voor huidverjonging.

Onmiddellijk zichtbaar resultaat?
De meeste mensen ondervinden een onmiddellijk effect vanaf de eerste sessies, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan.

Hoelang zijn de resultaten houdbaar?
Dit zal variëren, afhankelijk van het huidtype en de levensstijl van de personen en of Omnilux gecombineerd werd met anderen behandelingen. Om het effect vast te houden en te optimaliseren, kan men best een onderhoudsbeurt nemen +/- om de 4 weken na het volgen van een kuur.