UCW

×
UCW

Gegarandeerd direct cm verlies

Als u van plan bent om een aantal centimeters te verliezen kunt u altijd kiezen voor een fitnesszaal of het laatste dieet volgen, maar als u direct resultaat wilt kies dan de Classic behandeling van Universal Contour Wrap® en we garanderen dat u tenminste 15 centimeters verliest in slecht 2 uur. Mooier kan het toch niet worden voor een speciale gelegenheid.

Dit klinkt wellicht te goed om waar te kunnen zijn maar met een gemiddeld verlies van 18-26 centimeter bij de eerste behandeling, zijn wij ervan overtuigd dat u onder de indruk bent. U wordt er zelfs rustig van wetende dat onze centimeter verlies garantie gedurende 30 dagen geldig blijft dus blijft u nog lang plezier houden nadat u de salon heeft verlaten.

Een unieke samenstelling van mineraal rijke klei en gespecialiseerde lichaamspakking technieken helpen uw lichaam te reinigen en te detoxen terwijl het zachte vetweefsel wordt samengedrukt ten einde direct en langdurig centimeter verlies te bereiken.

Als eenmaal de warme, met klei doordrenkte bandages zijn aangebracht kunt u gaan liggen en relaxen voor een uur terwijl de behandeling zijn werk doet. U kunt ook deze tijd gebruiken om meer behandelingen te laten uitvoeren zoals een gezichtsbehandeling of een manicure. Uw pakking Wordt na dat uur verwijderd en uw specialiste zal u verbazen met het verschil in de voor- en nametingen.

'S werelds enige wetenschappelijk bewezen centimeter verlies behandeling kan iedereen helpen van mensen die een snelle start willen maken met een afslankplan tot de mensen die van plan zijn nu eens de moeilijke plekken aan te pakken om een perfect lichaam te krijgen. Ongeacht uw bouw of grootte kunt u vertrouwen op onze unique formule om uw lichaam te verstevigen en verstrakken.

Voor meer informatie over wat een Classic behandeling van Universal Contour Wrap voor u betekent, kunt u uw salon vragen of onze website bezoeken universalcontourwrap.com.

Elke Classic behandeling gebruikt een unieke mineraal rijke oplossing gemaakt van de hoogste kwaliteit ingredienten. Onze zeer hoge kwaliteitsnormen maken het ons mogelijk om de 15 centimeter verlies garantie te geven en om de wetenschappelijk bewezen status voor direct centimeter verlies te verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat uw behandeling echt is, ontvangt u een officieel certificaat waarop een beveiligd hologram is aangebracht met een uniek serienummer na iedere behandeling die u heeft. Let u a.u.b. op dat u dit certificaat mee naar huis krijgt.

15 cm gegarandeerd
Wij garanderen dat u tenminste 15 cm zult verliezen bij uw eerste behandeling, zoniet behoeft u niet te betalen. Indien u niet in gewicht toeneemt garanderen wij u dat u tenminste 15 cm gedurende tenminste 30 dagen kwijt blijft of u krijgt een gratis behandeling. *

* Dubbele garantie geldt alleen voor uw eerste volledige lichaamsbehandeling. De na-wrap instructies moeten volledig worden opgevolgd om de garantie geldig te laten zijn.

Bewezen
Onze Classic behandeling is onafhankelijk getest door the University of Westminster.
Testen die onthullen dat de behandeling meetbaar & blijvend centimeter verlies behaalde voor alle personen die getest zijn. **

** Een overzicht van het University of Westminster onderzoek is beschikbaar op onze website.

Het werkt echt voor mij
Claire - 40 jaar - 18 cm omvang vermindering
"Mijn man boekte een verrassingsvakantie dus was er geen tijd om ervoor nog een dieet te volgen - godzijdank voor uw Classic behandeling, het deed in 2 uur wat mijn dieet in weken zou doen."

Nicola - 36 jaar - 24 cm omvang vermindering
"Het past perfect in mijn drukke levensstijl. Op welke andere manier kan in dezelfde tijd zoveel centimeter verliezen, een volledige lichaams reiniging en een manicure verkregen worden? Dit is een topper."

Sally - 55 jaar - 22,5 cm omvang vermindering
"In het begin was ik wel sceptisch, het klonk te mooi om waar te kunnen zijn en dacht ik dat het om een tijdelijk vochtverlies zou gaan. Maar ik ben verbaast dat de centimeters eraf gebleven zijn en er is al ruim een maand overheen gegaan sinds de behandeling."

Jane - 28 jaar - 21 cm omvang vermindering
"Na mijn eerste baby deed ik heel veel moeite om mijn figuur terug te krijgen. Mijn vriend stelde voor om het eens te proberen. Ik kon de resultaten niet geloven. Ik zag er geweldig uit voor iemand die zojuist een baby heeft gekregen."