Venus Versa

×
Venus Versa  permanente ontharing

Onze nieuwste techniek voor permanente ontharing, verwijderen pigmentvlekken en gesprongen adertjes

Door middel van de hoogenergetische IPL lichtflitstechnologie wordt de melanine in ongewenste haren opgewarmd tot ca 70° waardoor de groeicellen van de haren vernietigd worden en de haartjes worden verwijderd.

Voor de behandeling van pigment en vasculaire lesies wordt op een andere frequentie gewerkt met IPL die toelaat om pigment weg te flitsen en vasculaire lesies te coaguleren.

Het IPL systeem van Venus Concept is revolutionair

Door het gepatenteerde SmartpulseTM systeem kan de energie op een precieze en constante manier aan het gekozen doel worden geleverd.
Omdat het systeem rekening houdt met de “TRT” Thermal Relaxation Time van het target waardoor er veel minder energie verloren gaat
Omdat het een real-time koelsysteem bevat dat zorgt dat de huid steeds maximaal 5° is

Minder beurten

Minder pijn

Het resultaat voor uw patiënten:
De patiënt kan verwachten dat met Venus Versa elke ontevredenheid m.b.t tot zijn/haar huid en lichaam aangepakt kan worden. Van permanente ontharing, tot wegflitsen van pigment en vasculaire lesies over lifting, anti-ageing en het verwijderen van littekens en oneffenheden… Venus Versa kan het allemaal aan en biedt de veiligste en beste behandelresultaten door de mogelijkheid om verschillende technieken met mekaar te combineren.

Venus Concept creëert nieuwe standaarden voor innovatieve systemen en behandelmethodes voor huidverbeterin