Ucw 2
Ucw 2

UCW

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo: met Universal Contour Wrap hoef je niet op dieet of naar de fitness om af te vallen. Met deze bewezen wrap techniek verlies je zo centimeters!

Hoe verloopt de UCW behandeling?

UCW is een speciale wrap techniek waarbij bandages, doordrenkt met met mineralen verrijkte klei, d.m.v. een speciale lichaamspakking techniek rond je lichaam gebonden wordt. Deze unieke samenstelling van warme klei en gespecialiseerde lichaamspakking technieken helpen uw lichaam te reinigen en te detoxen terwijl het zachte vetweefsel wordt samengedrukt. Ondertussen ga je in je warme en comfortabele bandages relaxen en hen al het werk laten doen! Gemakkelijk, toch? In de tijd dat je pakking zit kan je bv. even een gelaatsverzorging doen of een pedicure. Het uiteindelijke resultaat na 1 uur? Centimeters verlies! 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Is er een speciale gelegenheid waar je graag je snel wat centimeters wil verliezen? Ga je op vakantie? Geen tijd voor de fitness? Dan is UCW de ideale centimeterverlies methode voor jou! Helemaal veilig en een het is nog eens heel ontspannend ook.

De behandeling garandeert een verlies van 15 cm, en dit voor minstens 30 dagen.

Certificaat UCW

Om er zeker van te zijn dat uw behandeling echt is, ontvangt u een officieel certificaat waarop een beveiligd hologram is aangebracht met een uniek serienummer na iedere behandeling die u heeft. Let u a.u.b. op dat u dit certificaat mee naar huis krijgt.

Onze Classic behandeling is onafhankelijk getest door the University of Westminster.

Eos Beautycenter 5660
In de kijker

Venus Versa

Maak komaf met ongewenste haartjes, pigmentvlekken en gesprongen adertjes op je lichaam met de lichtflits technologie van Venus Versa. De Venus Versa is de oplossing voor huidverjonging.

Bodysculptur DSC6007
In de kijker

Bodysculptor

Heb je last van zware en vermoeide benen? Ben je enkel op zoek naar een goede versteviging van je huid? De BodySculptor Excell + van Biostimology is je beste vriend in de strijd tegen cellulitis.

Eos Beautycenter 5924
EOS Beauty Center

Verwen met een cadeaubon

Ken je iemand die het verdient om zich even te laten verwennen? Verras ze dan zeker met een cadeaubon!

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Bent u nog op zoek naar een  leuke cadeaubon voor Valentijn? Hier enkele ideetjes
Gisteren 2 de trekking #eindejaarsactie. Wie zal onze 2 de gelukkige zijn@ Eos 😁?