Cosmetologist,Doing,Lash,Lifting
Cosmetologist,Doing,Lash,Lifting

Wimper lifting

Beu om elke dag veel tijd voor de spiegel te moeten spenderen om die volle wimpers te verkrijgen? Heb je het gehad met zoeken naar die ene mascara die je eindelijk het valse wimper-effect kan geven? Dankzij wimperlifting wordt dit allemaal verleden tijd. 

Wat is wimperlifting?

Met wimperlifting wordt gebruik gemaakt van de wimpers die je al hebt, om een valse wimper-effect te creëren dat toch natuurlijk oogt. Aan de hand van siliconen pads en veilige vloeistoffen worden je wimpers zachtjes omhoog geduwd. Op die manier gaan ze meer omhoog gaan staan en lijken ze langer en voller. Een aanrader dus voor wie tijdens het opmaken tijd wil besparen!

Het verschil tussen wimperlifting en wimperpermanent

Een wimperlifting is niet hetzelfde als een wimperpermanent. Er wordt geen gebruik gemaakt van rolletjes of krultangen die de wimpers kunnen doen afbreken. Ook gebruiken wij bij wimperlifting wél voldoende voeding vanaf de haarwortel, iets dat bij een wimperpermanent ontbreekt. Zo worden broze wimpers vermeden en heb je als resultaat lange, gekrulde en bovenal gehydrateerde wimpers.

Eos Beautycenter 5660
In de kijker

Venus Versa

Maak komaf met ongewenste haartjes, pigmentvlekken en gesprongen adertjes op je lichaam met de lichtflits technologie van Venus Versa. De Venus Versa is de oplossing voor huidverjonging.

Bodysculptur DSC6007
In de kijker

Bodysculptor

Heb je last van zware en vermoeide benen? Ben je enkel op zoek naar een goede versteviging van je huid? De BodySculptor Excell + van Biostimology is je beste vriend in de strijd tegen cellulitis.

Eos Beautycenter 5924
EOS Beauty Center

Verwen met een cadeaubon

Ken je iemand die het verdient om zich even te laten verwennen? Verras ze dan zeker met een cadeaubon!

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons