Eos Beautycenter 5955
Eos Beautycenter 5955

Hotstone massage

Onbekend is de hot stone massage al lang niet meer. Integendeel, het is één van de populairste massagesoorten die er zijn, en met goede reden!

Eos Beautycenter 5949
Eos Beautycenter 5949

Hoe gaat een hot stone massage in z’n werk?

Bij deze massage worden enkele ronde, gladde keien opgewarmd tot rond en nabij de 45 graden. De stenen worden doorheen de massage steeds warm gehouden. Nadien worden deze op en rond je lichaam geplaatst om je te laten wennen aan de warmte.

Hierna wordt je het lichaam ingewreven met olie en worden de door de natuur gepolijste stenen ingezet om je een diepgaande massage te geven. Een hot stone massage draagt bij tot het zelfherstel van het lichaam, stimuleert de organen en bloedsomloop en draagt bij tot ontgifting en balans.

Eos Beautycenter 5952
Eos Beautycenter 5952

De geschiedenis van de hot stone massage

De Inca’s, Indianen, Chinezen en vele andere culturen gebruikten deze vorm van massage met stenen al eeuwenlang ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. De stenen werden o.a. geplaatst op acupunctuurpunten en energiepunten en gestreken over de meridianen, waarbij de energie van lichaam en geest in harmonie werd gebracht.

Deze massage is geschikt voor:

  • stress (niet bij burn-out)
  • spanningen
  • spierproblemen
  • blokkades
  • reuma en artrose (niet ontstoken)
  • slechte doorbloeding
  • en natuurlijk puur als ontspanning!
Eos Beautycenter 5660
In de kijker

Venus Versa

Maak komaf met ongewenste haartjes, pigmentvlekken en gesprongen adertjes op je lichaam met de lichtflits technologie van Venus Versa. De Venus Versa is de oplossing voor huidverjonging.

Bodysculptur DSC6007
In de kijker

Bodysculptor

Heb je last van zware en vermoeide benen? Ben je enkel op zoek naar een goede versteviging van je huid? De BodySculptor Excell + van Biostimology is je beste vriend in de strijd tegen cellulitis.

Eos Beautycenter 5924
EOS Beauty Center

Verwen met een cadeaubon

Ken je iemand die het verdient om zich even te laten verwennen? Verras ze dan zeker met een cadeaubon!

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons