Eos Beautycenter 5748
Eos Beautycenter 5748

Venus versa permanente ontharing

Maak komaf met ongewenste haartjes, pigmentvlekken en gesprongen adertjes op je lichaam met de lichtflits technologie van Venus Versa.

Hoe werkt Venus Versa op het lichaam?

De Venus Versa machine bezit een hoog energetische lichtflits technologie dat elk haartje, vlekje en adertje aankan. Door de flexibiliteit van het toestel kunnen moeilijk bereikbare plekken ook behandeld worden. De energie van de Venus Versa wordt door het systeem op een precieze en constante manier gegeven aan de huid, en afhankelijk van het doel wordt met een andere frequentie gewerkt. De Venus Versa is perfect veilig voor de huid en heeft dus geen ongewenste bijwerkingen.

Het resultaat van een Venus Versa behandeling

Je kan verwachten dat met Venus Versa alle onsierlijkheden op de huid en lichaam aangepakt kunnen worden. Van permanente ontharing, tot wegflitsen van pigment en vasculaire lesies tot lifting, anti-ageing en het verwijderen van littekens en oneffenheden.  

Iets voor u?

Eos Beautycenter 5660
In de kijker

Venus Versa

Maak komaf met ongewenste haartjes, pigmentvlekken en gesprongen adertjes op je lichaam met de lichtflits technologie van Venus Versa. De Venus Versa is de oplossing voor huidverjonging.

Bodysculptur DSC6007
In de kijker

Bodysculptor

Heb je last van zware en vermoeide benen? Ben je enkel op zoek naar een goede versteviging van je huid? De BodySculptor Excell + van Biostimology is je beste vriend in de strijd tegen cellulitis.

Eos Beautycenter 5924
EOS Beauty Center

Verwen met een cadeaubon

Ken je iemand die het verdient om zich even te laten verwennen? Verras ze dan zeker met een cadeaubon!

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Bent u nog op zoek naar een  leuke cadeaubon voor Valentijn? Hier enkele ideetjes
Gisteren 2 de trekking #eindejaarsactie. Wie zal onze 2 de gelukkige zijn@ Eos 😁?