Eos Dermaline 2
Eos Dermaline 2

Chemische peelings

Chemische peelings zijn technieken die worden gebruikt om de textuur van de huid te verbeteren en glad te maken. De huid wordt meestal behandeld en littekens kunnen worden verbeterd.

Medi-Derma

Retises is een retinolprogramma van het Spaanse merk Sesderma. De producten met een krachtig anti-age effect gaan rimpels in een korte periode tegen.  Het Retises gamma is een retinolprogramma bestaande uit verschillende producten met retinol concentraties.

Retinol is geschikt voor mensen die al ervaring hebben met meer geavanceerde huidverzorgingsproducten. In mate van de ervaring met Retinol wordt een bepaalde concentratie sterkte aangeboden. Retinol is bijzonder effectief in het bestrijden van rimpels en oneffenheden. Het effect is al na een paar weken merkbaar!

Ook interessant: je kan het effect van een professionele behandeling thuis versterken met deze producten.

Sesderma is ontsproten uit het brein van de Spaanse dermatoloog Dr. Gabriël Serrano. Dr. Serrano is een echte beroemdheid in de wereld van de dermatologie, en is vaak te gast als spreker op belangrijke congressen over huidverjonging en -verzorging. In 2010 revolutioneerde Sesderma de skincare sector door het introduceren van nanotechnologie in de producten.

Eos Dermaline
Eos Dermaline

Dermaline

Een goede verzorging van je huid begint bij de keuze van de juiste producten. Dermaline zorgt voor huidverbetering en pakt huidveroudering aan. De basis van elk product en elke behandeling is de unieke liposomale technologie. Een techniek waarbij de waardevolle ingrediënten van het product in microcapsules verpakt zitten. Zo dringen ze diep in de huid zonder aan kracht in te boeten. Het resultaat? Een zichtbaar mooiere huid.

Santa Claus Holding A Bag With Presents And Ringing A Bell On A
Santa Claus Holding A Bag With Presents And Ringing A Bell On A

Arkana

Arkana biedt neurocosmetica – de toekomst van effectieve huidverzorging. Onze innovatieve aanpak is gebaseerd op neurotransmitters als het hoogste niveau van cosmetologie. Deze neurofilosofie garandeert unieke en effectieve behandelingen op de schoonheidsmarkt. Arkana’s brede scala aan producten maakt dat ons aanbod geschikt is voor alle huidtypes en behoeften, leeftijd en huidproblemen. Arkana neurocosmetica bevatten geen kunstmatige toevoegingen of verbeteraars zoals stoffen van dierlijke oorsprong, petroleumderivaten, irriterende detergenten en parabenen.

Eos Beautycenter 5660
In de kijker

Venus Versa

Maak komaf met ongewenste haartjes, pigmentvlekken en gesprongen adertjes op je lichaam met de lichtflits technologie van Venus Versa. De Venus Versa is de oplossing voor huidverjonging.

Bodysculptur DSC6007
In de kijker

Bodysculptor

Heb je last van zware en vermoeide benen? Ben je enkel op zoek naar een goede versteviging van je huid? De BodySculptor Excell + van Biostimology is je beste vriend in de strijd tegen cellulitis.

Eos Beautycenter 5924
EOS Beauty Center

Verwen met een cadeaubon

Ken je iemand die het verdient om zich even te laten verwennen? Verras ze dan zeker met een cadeaubon!

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons