Young,Beautiful,Woman,Receiving,Facial,Massage,At,Spa,Salon
Young,Beautiful,Woman,Receiving,Facial,Massage,At,Spa,Salon

Gelaatsverzorging

Stress, luchtvervuiling, bacteriën van aanrakingen, … De huid krijgt regelmatig veel te verduren. Daarom is een goede gelaatsverzorging zeker geen overbodige luxe. Kom onder onze verzorgende handen helemaal tot rust en geniet van onze verzorgende therapieën, massages en producten.

Ons aanbodGelaatsverzorging

Venus Versa

Als het even kan, houden we maar al te graag onze jeugdige, gezonde uitstraling. Want doorheen de jaren krijgt onze huid heel wat te verduren:…
Lees meer

Micro needling

Vergeet botox! Deze techniek gaat op een volstrekt natuurlijke wijze je collageen aanmaak gaan stimuleren, met als gevolg dat rimpels beetje per beetje verleden tijd…
Lees meer

Hydrogenpeel

Laat je huid exfoliëren door een hydraterende hydrogenpeel die alle onzuiverheden “wegspoelt”. Ook geschikt als anti-ageing behandeling!
Lees meer

Omnilux led

Een jeugdige uitstraling en een algemeen gevoel van welzijn dankzij de revolutionaire LED-lichttherapie van Omnilux Revive.
Lees meer

Chemische peelings

Chemische peelings zijn technieken die worden gebruikt om de textuur van de huid te verbeteren en glad te maken. De huid wordt meestal behandeld en…
Lees meer
Eos Beautycenter 5660
In de kijker

Venus Versa

Maak komaf met ongewenste haartjes, pigmentvlekken en gesprongen adertjes op je lichaam met de lichtflits technologie van Venus Versa. De Venus Versa is de oplossing voor huidverjonging.

Bodysculptur DSC6007
In de kijker

Bodysculptor

Heb je last van zware en vermoeide benen? Ben je enkel op zoek naar een goede versteviging van je huid? De BodySculptor Excell + van Biostimology is je beste vriend in de strijd tegen cellulitis.

Eos Beautycenter 5924
EOS Beauty Center

Verwen met een cadeaubon

Ken je iemand die het verdient om zich even te laten verwennen? Verras ze dan zeker met een cadeaubon!

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons