Eos Beautycenter 5707
Eos Beautycenter 5707

Venus Versa

Als het even kan, houden we maar al te graag onze jeugdige, gezonde uitstraling. Want doorheen de jaren krijgt onze huid heel wat te verduren: de almaar sterker wordende UV-straling, en de afnemende aanmaak van collageen. Het gevolg is minder elasticiteit, meer rimpels, rode bloedvaatjes en pigmentvlekken. De Venus Versa geeft je je jeugdige en frisse uitstraling op een gezonde manier en geleidelijk tempo terug.

Eos Beautycenter 5752
Eos Beautycenter 5752

Hoe werkt Venus Versa

De Venus Versa is onze nieuwste, hoogstaande techniek voor het verwijderen en vervagen van haartjes, pigmentvlekken en gesprongen adertjes op het gelaat. 

Dit toestel gaat zachtjes over het gelaat, en zet al doende de intense lichtenergie om in warmte-energie. Huidcellen worden geprikkeld en maken nieuw collageen en elastine aan. Het resultaat is een vollere en stevigere huid, met verminderde rimpels en verkleuringen.

De Venus Versa kan gebruikt worden op het gelaat, hals, decolleté, handen en benen. Al na een eerste behandeling kan je verbeteringen waarnemen.  Afhankelijk van de conditie van de huid zijn gemiddeld 3 à 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Waar is Venus Versa geschikt voor?

Eos Beautycenter 5690
Eos Beautycenter 5690

Huidverbetering en -verjonging

Zeg vaarwel aan een doffe teint. De Venus Versa stimuleert je huid zodanig dat het terug een mooie, gezonde kleur krijgt. En gezonde kleur geeft ook een vollere look. Het resultaat is dus een jonger uitziend gelaat!

Eos Beautycenter 5717
Eos Beautycenter 5717

Pigmentvlekken verwijderen

Ben je dol op zonnen, maar heb je nu last van pigmentvlekjes? Met Venus Versa zullen deze na enkele bezoekjes mooi vervaagd zijn. Insmeren met SPF is na elke behandeling wel extra sterk aangeraden.

Eos Beautycenter 5726
Eos Beautycenter 5726

Permanente ontharing

Last van kleine haartjes op je gelaat? Ook dit voor de Venus Versa geen moeite. Na een voltallige behandeling heb je nooit meer last van gezichtsbeharing!

Eos Beautycenter 5736
Eos Beautycenter 5736

Gesprongen adertjes

Voel je je onzeker door enkele gesprongen adertjes? Ongevaarlijk als ze zijn, ze kunnen voor velen als onsierlijk beschouwd worden. Laat je onzekerheid wegvagen door Venus Versa.

voorzorgsmaatregelen

Het is zeer belangrijk dat de huid niet zongebruind is voor en tijdens de behandelingen met de Venus Versa, zo niet zal het licht door het pigment van de huid worden geabsorbeerd, waardoor de behandeling onaangenaam wordt en veel minder effectief. Tevens ontstaat dan de kans op bijwerkingen.

Het is aan te raden een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken tot enkele weken na de behandeling.

Eos Beautycenter 5660
In de kijker

Venus Versa

Maak komaf met ongewenste haartjes, pigmentvlekken en gesprongen adertjes op je lichaam met de lichtflits technologie van Venus Versa. De Venus Versa is de oplossing voor huidverjonging.

Bodysculptur DSC6007
In de kijker

Bodysculptor

Heb je last van zware en vermoeide benen? Ben je enkel op zoek naar een goede versteviging van je huid? De BodySculptor Excell + van Biostimology is je beste vriend in de strijd tegen cellulitis.

Eos Beautycenter 5924
EOS Beauty Center

Verwen met een cadeaubon

Ken je iemand die het verdient om zich even te laten verwennen? Verras ze dan zeker met een cadeaubon!

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons