Eos Beautycenter 5929
Eos Beautycenter 5929

Zwangerschapsmassage

Op een massagetafel liggen is als je zwanger bent geen evidentie. Daarom is er speciaal voor zwangere vrouwen een massage ontwikkeld die m.b.v. een warmwaterkussen het toch mogelijk maakt om zowel voor- als achterkant te masseren.

Asian,Maternity,Sleep,On,Bed,wait,Massage,In,Spa,,treatment,And
Asian,Maternity,Sleep,On,Bed,wait,Massage,In,Spa,,treatment,And

Hoe verloopt de zwangerschapsmassage?

Je gaat liggen op warme kussens die gevuld zijn met warm water. Door de warmte voel je je meteen al veel meer ontspannen. Je lichaam wordt nergens belast, je deint op het water in de kussens. De massage zelf wordt, zoals vaak bij klassieke massages, uitgevoerd met niet-aromatische olieën. Deze olie helpt zwangerschapsstriemen tegen te gaan en stimuleert de elasticiteit van de huid. 

Voor welke zones?

Tijdens de massage worden de benen, rug, hals, schouders en hoofd behandeld. Voor- en achterkant worden behandeld en dit zonder dat je je moet omdraaien. De kussens zijn zo ontworpen dat je een rugmassage kan ontvangen terwijl je op je rug ligt.

Er is speciale aandacht voor de delen van uw lichaam die lijden onder uw steeds dikker wordende buik: de rug en de benen. De zacht vloeiende massage is niet alleen voor jezelf ontspannend, ook je baby zal er positief op reageren. Zelfs met bekkenklachten is het geen probleem omdat je op het warme water ligt en je nooit koud zal krijgen.

Eos Beautycenter 5660
In de kijker

Venus Versa

Maak komaf met ongewenste haartjes, pigmentvlekken en gesprongen adertjes op je lichaam met de lichtflits technologie van Venus Versa. De Venus Versa is de oplossing voor huidverjonging.

Bodysculptur DSC6007
In de kijker

Bodysculptor

Heb je last van zware en vermoeide benen? Ben je enkel op zoek naar een goede versteviging van je huid? De BodySculptor Excell + van Biostimology is je beste vriend in de strijd tegen cellulitis.

Eos Beautycenter 5924
EOS Beauty Center

Verwen met een cadeaubon

Ken je iemand die het verdient om zich even te laten verwennen? Verras ze dan zeker met een cadeaubon!

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Bent u nog op zoek naar een  leuke cadeaubon voor Valentijn? Hier enkele ideetjes
Gisteren 2 de trekking #eindejaarsactie. Wie zal onze 2 de gelukkige zijn@ Eos 😁?